2013. október 30., szerda

Tradíció Néprajzi Gyűjtő Pályázat

A Magyar Néprajzi Társaság Tradíció pályázatot hirdet  Néprajzi Múzeummal és társkiíró partnereivel, a MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont Néprajztudományi Intézetével és Történettudományi Intézetével, a ELTE BTK Néprajzi Intézettel, Az SZTE Néprajz és Kuturális Antropológia tanszékével, a Szentendrei Szabadtéri Múzeummal, a Hagyományok Házával, a Honismereti Szövetséggel és a Magyar Kézművességért Alapítvánnyal.


A hagyományok és a jelenkori élő kultúra dokumentálásával, gyűjtésével, feldolgozásával pályázhatnak magyarországiak és határon túliak, önkéntes néprajzi gyűjtők egyénileg és csoportosan, néprajzkutatók, pedagógusok és gyermekek.


Bővebben alább:


További tájékoztatásért, kérjük látogasson el az alábbi weboldalainkra is. Ezeken egyebek közt linkgyűjteményt talál az I. Tradíció pályázati fordulóról (2013) és az ahhoz szorosan kapcsolódó I. Tradíció Táborról is:
tradicio.weebly.com
www.facebook.com/tradicio.hu
www.facebook.com/OnkentesGyujtok
Kérjük, rendszeresen látogassák a fenti weboldalainkat a frissülő információk elérése érdekében. 
Itt pedig feliratkozhat a levelező csoportba is.

A Tradíció Pályázat benyújtására vonatkozó kiegészítő információk:

A mindenkori érvényes kiírásban találja meg az éppen aktuális, frissített pályázati kritériumokat és benyújtási előírásokat. Itt a kiegészítő információkat olvashatja.
Minden témánál hangsúlyozottan számítunk illusztrációkra. 
Be lehet nyújtani csak filmes és fotós pályaművet is dokumentációs leírással együtt, akár elektronikusan is. 
Digitálisan rögzített és továbbított teljes pályaművet is elfogadunk! 
Gépelt formában és kivételes esetben különlegesen szép kézírással benyújtott szöveges változatot is elfogadunk.
Ha a pályaművéhez készült illusztrációk (fényképek) elektronikus elküldését választja, kérjük az alábbi webes tárhelyen helyezze el azokat: Google Drive. 
Az Drive-ra feltöltött képeket tartalmazó fájlt, kérjük ossza meg velünk és erről egy levelet küldjön nekünk az elhelyezéssel egyidejűleg a következő emailcímre: tradiciopalyazat2014@gmail.com
Tájékoztatjuk, hogy a tárhelyre előzetes google-postafiók létrehozásával tud majd feltölteni.
Filmet nem tud erre a felületre sem feltölteni, ezért arra kérjük, ha más megoldásról nincs tudomása, a pályamű-filmet küldje el hozzánk dvd-n.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése